Foredrag & Workshops

Pernille Nyvang Jørgensen

Jeg sprudler af energi og har fantastisk meget på hjerte!

Jeg har 10 års erfaring som Projektleder og Leder, er medstifter af en IT-startup. Jeg har erfaring fra tre HR-funktioner og været medlem af seks ledergrupper – og jeg brænder for at professionalisere organisationer.

Alle foredragene gives levende, fagligt kompetent og med et glimt i øjet af en begavet formidler, der brænder for at trænge igennem.

Har I behov for en professionel facilitator? Jeg kan facilitere jeres næste workshop – med den helt rigtige blanding af faglighed og personlighed. Så vi sikrer at alle deltagerne oplever en fantastisk proces og går hjem med ny energi, inspiration og noget at tænke over… Og naturligvis slutter vi til tiden!

Nedenfor ser I et udvalg af de mest bookede foredrag & Workshops – men kontakt mig på Pernille@Projektlederen.com eller 2925 3585 og så finder vi det helt rigtige til jer.

Næste foredrag:

Bæredygtig organisation uden stress

21. juni 2018 kl. 14:00 | Åbent foredrag | Arne Jacobsens Allé 15, 2300 KBH S

Tilmelding: Billetto el. Pernille@Projektlederen.com

Foredrag for dig, der arbejder med Ledelse, HR eller arbejdsmiljø ved Pernille Nyvang Jørgensen og Pia Frahm

Bæredygtig organisation uden stress

Arbejder du med ledelse, HR eller arbejdsmiljø? Er du nogengange nervøs for, om der pludselig løber en stresssygemelding ind fra en medarbejder i din organisation?

Så skynd dig, at melde dig til åbent foredrag d. 21. juni 2018 kl. 14 i Kbh.

Her vil jeg – sammen med Pia Frahm, der er en knalddygtig erhvervspsykolog specialiseret i Stress  – vise hvordan stress både kan forebygges og opdages i tide. Og hvordan det er så meget nemmere – og billigere – at få organisation og medarbejdere tilbage i trivsel, hvis man reagerer tidligt.

Vi kender rigtig meget til stress! Vi ved, hvor invaliderende det er for den der bliver ramt – og hvor skamfuldt det kan være. Også for lederen. For selvom statistikkerne desværre ikke er enige, burde et moderne arbejdsliv ikke medføre en signifikant risiko for langtidssygemeldinger. Men vi giver jer viden og redskaber til at passe på jeres organisationer – inkl. jer selv.

Foredraget er særligt målrettet ledelse, HR og AMR i mellemstore og større organisationer. Billetter kan købes på Billetto for DKK 400 ekskl. moms, men hvis du foretrækker at få en direkte faktura eller betale via EAN så skriv endelig til Pernille@Projektlederen.com og så fikser vi det.

Næste foredrag:

21. juni 2018 kl. 14:00 | Åbent foredrag | Arne Jacobsens Allé 15, 2300 KBH S

Tilmelding: Billetto el. Pernille@Projektlederen.com

Iværksætterworkshop og -foredrag

Iværksætteren som Leder

Når forretningen vokser er der behov for at tage medarbejdere ind. Det kalder på en helt ny disciplin – LEDELSE!

Alt for mange iværksættere tager ikke ledelsesdisciplinen alvorligt nok – og får derfor ikke den  fremdrift, der er behov for. Nogle iværksættere ender endda som hamrende frustrerede – når ledelsesdelen pludselig tager alt for meget tid uden at give de nødvendige resultater.

Når man selv har iværksættermentaliteten som en integreret del af sin identitet, kan det være udfordrende at skulle lede lønmodtagere. Men det kan læres! Og når det sker oplever du, at medarbejderne får forretningen til at blomstre og frigør din tid til forretningsudvikling.

Til dette foredrag bliver du topmotiveret til at tage gøre ledelse til en naturlig del af din identitet – og får de rigtige værktøjer med hjem. Bl.a.

  • Hvilke dele af ledelsesret og -pligt du særligt skal have fokus på
  • Hvordan du sikrer dine rekrutteringer bliver en succes
  • Hvordan du giver den gode feedback og griber de svære samtaler an
  • Hvordan du kan tage ledelsesidentiteten på dig – uden at miste din iværksættermentalitet!

Næste booking:

12. juni 2018 kl. 16.00 | Dansk Industri | Netværk for Digitale Iværksættere

Tilmelding: Lukket netværksmøde

Foredrag og Workshop for Iværksættere

At afholde workshop med dig burde være obligatorisk pensum for alle start-ups! Olskaer og Qvortrup vil klart anbefale andre start-ups at gøre det samme!

Nicoline QvortrupCo-Founder & Partner

FounderForventninger

De mest succesfulde virksomheder ikke bygges på den bedste idé – men på det stærkeste team!

Dette foredrag får jer til at gå hjem og skabe det team!

Det er målrettet iværksættere og ejerledere, hvor der er mere end en stifter.

”Uenighed i founderkredsen er den hyppigste årsag til at Start-ups fejler!

Det er derfor en af de vigtigste parametre vi evaluerer, før vi overvejer at investere i en start-up!”  – Iværk&Ivækst November 2017

Lars Tvede – Venturecapitalist og stifter af Nordic Eye

Det kan typisk skyldes økonomi, vækstambitioner, værdier og nye samarbejdspartnere men også lavpraktiske ting som arbejdstid, titler og internt hiraki.

I foredraget får I:

  • Overblik overjeres vigtigste faldgruber
  • Inspiration til at tage de svære samtaler – sammen.
  • Konkrete værktøjer til at gøre forskelligheder til jeres største styrke

Næste booking:

29. august 2018 kl. 16.00 | Dansk Industri | Netværk for Digitale Iværksættere

Tilmelding: Lukket netværksmøde

Forebyg stress - et foredrag målrettet personaleledere

Pernille var en fornøjelse! Hun formåede at udfordre deltagerne i lokalet og skabe nogle nye refleksioner. Det blev en meget intens og god oplevelse, at have Pernille til at holde workshop på Dansk Industris netværksmøde for Ledere i Midt- og Nordjylland.

Flere af deltagerne gik fra mødet og direkte tilbage til deres egen virksomhed for at tage aktion på de stressudfordringer, der kunne være hos dem. Der skete noget i de par timer hvor Pernille var tilstede.

Thomas Høgh HenriksenFagleder, Netværk

Stressledelse

Stress er blevet en udfordring alle personaleledere er nødt til at kunne håndtere. Alt for ofte sygemeldes en medarbejder med et voldsomt stresskolaps – og lederen står og tænker “Bare jeg dog havde set det komme!”

Jeg klæder dig på, så næste gang… Der ser du det komme. Og HANDLER!

Lederens allervigtigste opgave er at passe på deres medarbejdere. Og at passe på sig selv! Hvis de gør det, skaber de endda også de bedste resultater!

Efter dette foredrag vil du gå hjem med viden om, hvad du skal kigge efter, for at spotte stress i din organisation tidligt, og være i stand til at handle på det!

Derudover vil det give dig værktøjer til, at undgå stress hos dig selv som leder. Netop i ledelsesrollen, er risikoen for at udvikle stress ekstra stor – og konsekvenserne endnu større.

Netop afholdt:

28. februar 2018 kl. 13.00 | Dansk Industri | Netværk for Ledere i Midt- og Nordjylland

Tilmelding: Lukket netværksmøde

Stress er et organisatorisk problem - der rammer individet

Stress i Organisationen – Nej tak!

Alt for mange organisationer kæmper med at en grad er blevet the new normal. Det er dødsensfarligt og det gør det meget svært for både medarbejdere og ledere at reagere i tide!

“Jeg ved, at jeg har det skidt. Jeg sover dårligt og har ondt i brystet. Men hvis jeg siger fra, skal mine kollegaer og min chef tage over. Det kan jeg ikke. De har lige så travlt som mig – så jeg bider tænderne sammen og kæmper videre…”

Ovenstående udsagn hører jeg desværre alt for tit – og det kan være rigtig svært for ledelsen at gribe rettidigt ind, hvis det er blevet mantraet i organisationen. Selv ganske små ændringer kan føre til, at bægeret flyder over og en eller flere medarbejdere ender i en langvarigt, dyr og opslidende sygemelding.

Jeg kan være med til at kickstarte en kulturændring. En kultur, hvor I passer på jer selv og hinanden. Hvor det er legalt at tale om lettere stress – og derved forhindre at det udvikler sig. Hvor medarbejderne oplever at ledelsen tager ledelsesansvaret på sig og har et sted at gå hen.

Foredraget kan leveres med en stærk personlig vinkel – jeg har selv haft stress tæt på som både leder, medarbejder og menneske! Og jeg har endnu ikke oplevet nogle gå derfra, uden at have en dybfølt forståelse for konsekvenserne ved stress. Derudover får I redskaberne til at handle og viden om hvornår.

Skræddersyet Foredrag eller Workshop

Har du brug for inspiration? Et foredrag, workshop eller noget helt tredje? Så kontakt mig og lad os finde en løsning sammen.

Jeg sætter mig hurtigt ind i nye problemstillinger og elsker at levere præcis den løsning I står og sukker efter!

Ring eller skriv til mig på Pernille@Projektlederen.com / 2925 3585.

Næste booking:

25. april 2018 kl. 12:15 | TEC | H.C. Ørsted Gymnasiet

Tilmelding: Arrangement for skolens elever